"Päädyin PVC-ikkunoihin kun vertasin Exellentin tarjouksen puu-aluumiini ikkunatarjoukseen. Hintaero oli todella suuri!

 

-  Nainen

“Yrityksenä haluamme keskittyä olennaiseen rakennuksien huollon sijasta. Vaihdoimme konttorin vanhat puu-ikkunat Exellentin PVC-ikkunoihin  emmekä enää tarvitse murehtia ikkunahuollosta "

 

- Keskisuuri yritys

Tervetuloa Exellent-ikkunat sivulle! 

Näin asioit Exellent-ikkunakaupassa kun hankit itsellesi kestävät, käytännölliset ja hyvännäköiset ikkunat ja ovet  - Ja vielä todella edulliseen hintaan omaan pihaan toimitettuina!

“Nuorisotaloon 
laitettiin 20 vuotta sitten ikkunat PVC-karmeilla . Ne ovat vielä kuin uudet!

 

 

- Nuorisoseura

“Naapurin talo purettiin perustuksien petettyä. Talossa oli 10 vuotta vanhat PVC-ikkunat. Ne olivat niin hyvän näköiset että ostin ne ja käytin ne uudelleen"

 

- Nikkari

3.

Mittaa

ikkunasi

 

Miksi valita Ikkunat PVC-karmeilla

1. Nykyaikaiset PVC-ikkunat ovat erittäin energiatehokkaita.

Ikkunoiden karmit on ratkaisevassa roolissa energia- ja kustannustehokkuudessa. PVC-ikkunoiden eristysarvot ovat todella hyvät ja saattavat vähentää energia- ja lämmityskustannuksia merkittävästi. Tänä päivänä tehdään PVC-kkunoita myös passiivitaloihin.

 

2. PVC-ikkunoilla on erittäin hyvä kustannus-hyötysuhde.

PVC-ikkunat tarjoavat selkeitä kustannusetuja, sekä hankinnoissa että koko elinkaaren ajan. Edullisen hankintahinnan lisäksi ne säästävät energiaa. Vähäinen huoltotarve ja pitkä elinikä säästää rahaa myös pitkässä juoksussa. On todettu että  PVC-ikkunoiden elinikä voi olla yli 50 vuotta. Siinä ajasssa puu-ikkunat ovat vaihtuneet  uusiin jo toisenkin kerran.

 

3. PVC-ikkunat ovat helppohoitoisia.

Laadukkaat PVC-ikkunat ovat erittäin helppohoitoisia ja vaativat vain vähän huoltoa. Mekanismien ja tiivisteiden huolto sekä pesu riittävät. Puuikkunat kaipaavat maalausta tietyin aikavälein. PVC-ikkunat kestävät vaihtelevia sääolosuhteita erittäin hyvin ja sietävät näin olleen niin pakkasta kun auringonpaistettakin mainiosti. PVC-karmit pestään tavallisella tiskiaineella eivätkä kaipaa kalliita maaleja.

 

4. PVC-ikkunat ovat ekologisia

Ikkunat ovat 100% kierrätettäviä ja säästävät siksi resursseja. Karmit ovat myrkyttömät ja niiden valmistamiseen käytetään vain vähän resursseja. Ikkunoiden pitkä elinikäkin säästää luonnonvaroja.

 

5. PVC-ikkunat ovat tyylikkäitä

Olet varmasti nähnyt PVC-ikkunoita mutta et ehkä ole huomannut niitä. Ulkonäkö ei muutaman metrin etäisyydellä eroa merkille pantavasti puu-ikkunoista ja ne pysyvät uuden näköisenä vuodesta toiseen.

 

6. PVC-ikkunat kestävät kosteutta

PVC-ikkunat ja ovet eivät turpoa kosteassa säässä eikä niiden avaaminen käy hankalaksi syksyllä ja sateisellä säällä. Siksi esimerkiksi teollisuudessa, jossa kosteudensietokyky on tärkeää, usein käytetään PVC-ikkunoita.

 

 

Asennettuja Exellent-ikkunoita

Siirry seuraavaan vaiheeseen

Copyright Ab Oravais Marketing Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Alla rättigheter förbehålls

  • facebook
  • Twitter Round
  • googleplus