Copyright Ab Oravais Marketing Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Alla rättigheter förbehålls

  • facebook
  • Twitter Round
  • googleplus
"Jag bestämde mig för PVC-fönster när jag jämförde Exellents offert med en offert på trä-aluminiumfönster. Prisskillnaden var förvånansvärt stor!

 

- En äldre dam

“Ett hus i närheten revs när grunden gav vika. I huset fanns tio år gamla PVC-fönster. De såg så bra ut så jag köpte dem och återanvände dem själv"

 

- Snickaren

“Som företag vill vi koncentrera oss på våra affärer och inte på underhåll av byggnader. Vi bytte kontorets träfönster mot Exellents PVC-fönster och nu slipper vi underhållet! "

 

- Ett mellanstort företag

Välkommen till Exellent-fönster! 

Så här lätt skaffar du dig hållbara, praktiska och fina fönster och dörrar.

 

Dessutom till ett förmånligt pris, hemfraktat till dörren!

3.

Mät dina fönster

4.

Till Webaffären

(Delvis på finska)

Från Webaffären nu även mot faktura!

Eller Ta kontakt!

 

 

“Vi bytte till PVC-fönster i vår ungdomslokal för 20 år sedan. De är ännu nästan som nya!

 

 

- Ungdoms-föreningen

I lager för direktleverans ett parti 2-glasfönster, U-värde=1,3. se Exellent 

 

Varför välja fönster med PVC-karm?

1. Moderna PVC-fönster är mycket energieffektiva.

Fönstrets karm är av stor betydelse då det gäller energi och kostnadseffektivitet. PVC-fönstrets isoleringsvärde är mycket bra och kan spara mycket i energi och uppvärmningskostnader. Idag lägger man in PVC-fönster även i passivhus.

 

2. PVC-fönster har ett mycket bra pris/kvalitetsförhållande.

PVC-fönster erbjuder klara kostnadsfördelar, både i inköp och under hela livstiden. Förutom ett förmånligt inköpspris sparar de energi. Det lilla servicebehovet och den långa livslängden sparar pengar också i det långa loppet. Det har konstaterats att PVC-fönstrens livstid kan vara över 50 år. Under den tiden har man redan hunnit byta träfönstren en andra gång.

 

3. PVC-fönster är lättskötta.

Högkvalitativa PVC-fönster är mycket lättskötta och kräver minimal service. Att smörja mekanismerna, underhålla packningarna samt tvätt är det enda som behövs. Träfönster behöver skrapning och målning med jämna mellanrum. PVC-fönster klarar alla väder, både solsken och frost utan problem. PVC-fönster tvättar man med vanligt diskmedel och man behöver inga dyra målfärger.

 

4. PVC-fönster är ekologiska

Fönstren är 100% återvinningsbara och sparar därför naturresurser. Karmarna är giftfria och tillverkningen kräver endast små resurser. Även den långa livstiden sparar på miljön.

 

5. PVC-fönster är stiliga

Du har säkert redan sett PVC-fönster men kanske inte noterat det. PVC-fönster skiljer sig till utseendet inte märkbart från träfönster på några meters avstånd och de ser dessutom ut som nya många år. 

 

6. PVC-fönster tål fukt

PVC-fönster sväller inte i fuktigt klimat och det blir inte problem att öppna dem på höstarna och i regnig väderlek. Därför används PVC-fönster ofta inom industrin där fukttålighet är viktigt.

 

 

Gå till nästa steg