"Jag bestämde mig för PVC-fönster när jag jämförde Exellents offert med en offert på trä-aluminiumfönster. Prisskillnaden var förvånansvärt stor!

 

- En dam

“Som företag vill vi koncentrera oss på våra affärer och inte på underhåll av byggnader. Vi bytte kontorets träfönster mot Exellents PVC-fönster och nu slipper vi underhållet! "

 

- Ett mellanstort företag

PVC fönster
PVC fönster

press to zoom
PVC fönster
PVC fönster

press to zoom
1/1

Välkommen till Exellent-fönster! 

Så här lätt skaffar du dig hållbara, praktiska och fina fönster,

dessutom till ett förmånligt pris, hemfraktat till dörren!

3.

Mät dina fönster

“Ett hus i närheten revs när grunden gav vika. I huset fanns tio år gamla PVC-fönster. De såg så bra ut så jag köpte dem och återanvände dem själv"

 

- Snickaren

“Vi bytte till PVC-fönster i vår ungdomslokal för 20 år sedan. De är ännu nästan som nya!

 

 

- Ungdoms-föreningen

I vårt lager i Oravais finns ett visst lager med 2-glasfönster i standardmått, U-värde=1,3.  Dessa kan hämtas eller levereras direkt!  se Exellent 

 

Varför välja fönster med PVC-karm?

1. Moderna PVC-fönster är mycket energieffektiva.

Fönstrets karm är av stor betydelse då det gäller energi och kostnadseffektivitet. PVC-fönstrets isoleringsvärde är mycket bra och kan spara mycket i energi- och uppvärmningskostnader. Idag lägger man in PVC-fönster även i passivhus.

 

2. PVC-fönster har ett mycket bra pris/kvalitetsförhållande.

PVC-fönster erbjuder klara kostnadsfördelar, både i inköp och under hela livstiden. Förutom ett förmånligt inköpspris minskar de även dina energikostnader. Det lilla servicebehovet och den långa livslängden sparar pengar också i det långa loppet. Det har konstaterats att PVC-fönstrens livstid kan vara över 50 år, under den tiden har man redan hunnit byta träfönstren en andra gång.

 

3. PVC-fönster är lättskötta.

Högkvalitativa PVC-fönster är mycket lättskötta och kräver minimal service, det enda som behövs är att smörja mekanismerna, underhålla packningarna samt tvätt. Träfönster behöver skrapning och målning med jämna mellanrum. PVC-fönster tvättar man med vanligt diskmedel och man behöver inga dyra målfärger.
PVC-fönster klarar alla väder, både solsken och frost utan problem.

4. PVC-fönster är ekologiska

Fönstren är 100% återvinningsbara och sparar därför naturresurser. Karmarna är giftfria och tillverkningen kräver endast små resurser. Även den långa livstiden sparar på miljön.

 

5. PVC-fönster är stiliga

Du har säkert redan sett PVC-fönster utan att notera dem. PVC-fönster skiljer sig på några meters avstånd till utseendet inte märkbart från träfönster och de ser dessutom ut som nya många år. 

 

6. PVC-fönster tål fukt

PVC-fönster sväller inte i fuktigt klimat och det blir inte problem att öppna dem på höstarna och i fuktig väderlek. På grund av dessa egenskaper används PVC-fönster ofta inom industrin där fukttålighet är viktigt.

 

 

Exempel på monterade Exellentfönster

 

 

DSC_0976.JPG
31353694_1617730151680723_49343256710998
Exellentfönster.jpg
20150818_104950.jpg
pvcfönster.jpg
Prime_white_45mm.jpg

Från våra kunder:

"Vi är mycket nöjda med våra nya fönster"

  - Jari, kund i nätbutiken

"Tack, ni har strålande service"

- Harri, kund i nätbutiken

"Tack för väldigt snabb respons på mitt ärende"

 -Emmi, kund i nätbutiken

  • Facebook
  • Instagram

Följ oss på sociala medier!

Gå till nästa steg