EXELLENTFÖNSTER - MODERNA PVC-FÖNSTER

Varför välja fönster med PVC-karm?

1. Moderna PVC-fönster är mycket energieffektiva.

Fönstrets karm är av stor betydelse då det gäller energi och kostnadseffektivitet. PVC-fönstrets isoleringsvärde är mycket bra och kan spara mycket i energi och uppvärmningskostnader. Idag lägger man in PVC-fönster även i passivhus.

 

2. PVC-fönster har ett mycket bra pris/kvalitetsförhållande.

PVC-fönster erbjuder klara kostnadsfördelar, både i inköp och under hela livstiden. Förutom ett förmånligt inköpspris sparar de energi. Det lilla servicebehovet och den långa livslängden sparar pengar också i det långa loppet. Det har konstaterats att PVC-fönstrens livstid kan vara över 50 år. Under den tiden har man redan hunnit byta träfönstren en andra gång.

 

3. PVC-fönster är lättskötta.

Högkvalitativa PVC-fönster är mycket lättskötta och kräver minimal service. Att smörja mekanismerna, underhålla packningarna samt tvätt är det enda som behövs. Träfönster behöver skrapning och målning med jämna mellanrum. PVC-fönster klarar alla väder, både solsken och frost utan problem. PVC-fönster tvättar man med vanligt diskmedel och man behöver inga dyra målfärger.

 

4. PVC-fönster är ekologiska

Fönstren är 100% återvinningsbara och sparar därför naturresurser. Karmarna är giftfria och tillverkningen kräver endast små resurser. Även den långa livstiden sparar på miljön.

 

5. PVC-fönster är stiliga

Du har säkert redan sett PVC-fönster men kanske inte noterat det. PVC-fönster skiljer sig till utseendet inte märkbart från träfönster på några meters avstånd och de ser dessutom ut som nya många år. 

 

6. PVC-fönster tål fukt

PVC-fönster sväller inte i fuktigt klimat och det blir inte problem att öppna dem på höstarna och i regnig väderlek. Därför används PVC-fönster ofta inom industrin där fukttålighet är viktigt.

                                            Exellentfönster monterade

                                                       Våra kunder

"Jag bestämde mig för PVC-fönster när jag jämförde Exellents offert med en offert på trä-aluminiumfönster. Prisskillnaden var förvånansvärt stor!

- En äldre dam

“Vi vill koncentrera oss på våra affärer och inte på underhåll av byggnader. Vi bytte kontorets träfönster mot Exellents PVC-fönster och nu slipper vi underhållet! "

- Ett mellanstort företag

“Ett hus i närheten revs när grunden gav vika. I huset fanns tio år gamla PVC-fönster. De såg så bra ut så jag köpte dem och återanvände dem själv"

- Snickaren

“Vi bytte till PVC-fönster i vår ungdomslokal för 20 år sedan. De är ännu nästan som nya!

- Ungdomsföreningen

Copyright Ab Oravais Marketing Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Alla rättigheter förbehålls

  • facebook
  • Twitter Round
  • googleplus