Copyright Ab Oravais Marketing Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Alla rättigheter förbehålls

  • facebook
  • Twitter Round
  • googleplus
"Päädyin PVC-ikkunoihin kun vertasin Exellentin tarjouksen puu-aluumiini ikkunatarjoukseen. Hintaero oli todella suuri!

 

- Vanhempi nainen

“Yrityksenä haluamme keskittyä olennaiseen rakennuksien huollon sijasta. Vaihdoimme konttorin vanhat puu-ikkunat Exellentin PVC-ikkunoihin  emmekä enää tarvitse murehtia ikkunahuollosta "

 

- Keskisuuri yritys

NYT MEILTÄ

MYÖS

ULKO-OVET

UUDESTA VERKKOKAUPASTA

“Naapurin talo purettiin perustuksien petettyä. Talossa oli 10 vuotta vanhat PVC-ikkunat. Ne olivat niin hyvän näköiset että ostin ne ja käytin ne uudelleen"

 

- Nikkari

Tervetuloa Exellent-ikkunat sivulle! 

Näin asioit Exellent-ikkunakaupassa kun hankit itsellesi kestävät, käytännölliset ja hyvännäköiset ikkunat ja ovet.

Ja vielä todella edulliseen hintaan omaan pihaan toimitettuina!

3.

Mittaa

ikkunasi

4.

Verkkokauppaan!

Osta verkkokaupasta myös laskulla.

Tai ota yhteyttä!

“Nuorisotaloomme laitettiin 20 vuotta sitten ikkunat PVC-karmeilla . Ne ovat vielä kuin uudet!

 

 

- Nuorisoseura

 

Miksi valita Ikkunat PVC-karmeilla

1. Nykyaikaiset PVC-ikkunat ovat erittäin energiatehokkaita.

Ikkunoiden karmit on ratkaisevassa roolissa energia- ja kustannustehokkuudessa. PVC-ikkunoiden eristysarvot ovat todella hyvät ja saattavat vähentää energia- ja lämmityskustannuksia merkittävästi. Tänä päivänä tehdään PVC-kkunoita myös passiivitaloihin.

 

2. PVC-ikkunoilla on erittäin hyvä kustannus-hyötysuhde.

PVC-ikkunat tarjoavat selkeitä kustannusetuja, sekä hankinnoissa että koko elinkaaren ajan. Edullisen hankintahinnan lisäksi ne säästävät energiaa. Vähäinen huoltotarve ja pitkä elinikä säästää rahaa myös pitkässä juoksussa. On todettu että  PVC-ikkunoiden elinikä voi olla yli 50 vuotta. Siinä ajasssa puu-ikkunat ovat vaihtuneet  uusiin jo toisenkin kerran.

 

3. PVC-ikkunat ovat helppohoitoisia.

Laadukkaat PVC-ikkunat ovat erittäin helppohoitoisia ja vaativat vain vähän huoltoa. Mekanismien ja tiivisteiden huolto sekä pesu riittävät. Puuikkunat kaipaavat maalausta tietyin aikavälein. PVC-ikkunat kestävät vaihtelevia sääolosuhteita erittäin hyvin ja sietävät näin olleen niin pakkasta kun auringonpaistettakin mainiosti. PVC-karmit pestään tavallisella tiskiaineella eivätkä kaipaa kalliita maaleja.

 

4. PVC-ikkunat ovat ekologisia

Ikkunat ovat 100% kierrätettäviä ja säästävät siksi resursseja. Karmit ovat myrkyttömät ja niiden valmistamiseen käytetään vain vähän resursseja. Ikkunoiden pitkä elinikäkin säästää luonnonvaroja.

 

5. PVC-ikkunat ovat tyylikkäitä

Olet varmasti nähnyt PVC-ikkunoita mutta et ehkä ole huomannut niitä. Ulkonäkö ei muutaman metrin etäisyydellä eroa merkille pantavasti puu-ikkunoista ja ne pysyvät uuden näköisenä vuodesta toiseen.

 

6. PVC-ikkunat kestävät kosteutta

PVC-ikkunat ja ovet eivät turpoa kosteassa säässä eikä niiden avaaminen käy hankalaksi syksyllä ja sateisellä säällä. Siksi esimerkiksi teollisuudessa, jossa kosteudensietokyky on tärkeää, usein käytetään PVC-ikkunoita.

 

 

Siirry seuraavaan vaiheeseen

efter5